3032 problem

Ищем, что поломалось, и чиним
Ответить
kilbikolbi10
Имя героя: Towerss

3032 problem

Сообщение kilbikolbi10 » 14 май 2024, 20:30

Hello
I can't pay from my country because of sanctions, they said in principle
I currently live in America, but I tried using a Hungarian card, but it didn't work, was there any solution?

I used to pay for the game several times and now I am playing again and I would like to pay several times if we can somehow solve this problem, thank you for your help!

Sorry no speak english and no speak russian Google translate

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Привет
Я не могу платить из своей страны из-за санкций, сказали в принципе
Сейчас я живу в Америке, но пробовал использовать венгерскую карту, но не получилось, было ли какое-нибудь решение?

Раньше я платил за игру несколько раз, а сейчас играю снова и хотел бы заплатить несколько раз, если мы сможем как-то решить эту проблему, спасибо за помощь!

Извините, я не говорю по-английски и не говорю по-русски. Google Переводчик

phdoc
Администратор

Re: 3032 problem

Сообщение phdoc » 15 май 2024, 15:53

Hi.
You can make a direct transfer of funds to card 2200 7001 4819 7931.
Or ask Xsolla support about payment methods here: https://help.xsolla.com/en
Делитесь и перемножайтесь

kilbikolbi10
Имя героя: Towerss

Сообщение kilbikolbi10 » 17 май 2024, 06:09

Szia, nem tudok fizetni, megkérdeztem az ügyfélszolgálatot is, azt mondták, hogy örökre blokkolva vagyok, és az ügyet nem lehet visszavonni
, és nem értem, miért nem tettem semmit, hogy blokkolják a fizetést, 2014 óta vagyok a szerveren, és nem tettem semmi rosszat

, nem tudok újabb közvetlen átutalást végrehajtani, mert ez a bankszámlaszám Oroszországban van, és szükségem lenne a külföldi bankszámlaszámra az előtaggal

(Angliából) megpróbáltak segíteni nekem adományozni, de amikor adományozni akartam, ugyanazt a 3032-es hibakódot kaptam, mint én, és ennek az adománynak semmi köze Oroszországhoz

, többet fizetnék egyszer, de a múltban

már többször fizettem a játékért, régi barátaim megpróbáltak segíteni a 10+ éves játékosoknak a rendszerből, de megkapják a 3032-es
hibakódot,
vagy a közvetlen átutaláshoz, tudna nekem adni egy normál bankszámlaszámot, amelyre külföldről átutalhatok minden megadott értékkel (IBAN) például (HU36) EZ EGY MAYGAR IBAN szám, szükségem lenne az oroszra

Tudna segíteni? Meg tudja nézni a fiókomat, mi lehet a probléma?

Köszönöm a segítséget!

phdoc
Администратор

Сообщение phdoc » 17 май 2024, 20:13

Replied in private.
Делитесь и перемножайтесь

Ответить